Ik ben consultant

Ondernemingen zoeken voor de uitvoering van hun DC-regeling een betrouwbare partner. Het onafhankelijke pensioenadvies van professionele consultants speelt daarin een belangrijke rol. Daarom maakt Cappital graag gebruik van uw kennis en ervaring. Dat is niet alleen belangrijk voor werkgevers, maar ook voor werknemers.

Contact

T (050) 52 25 070

E werkgever@cappital.com

Schaalgrootte en inkoopkracht

Via Cappital beleggen werknemers van diverse werkgevers in de institutionele beleggingsfondsen van TKP Investments. Door de omvang van deze beleggingsfondsen (totaal ruim 23 miljard euro) profiteren zij van lage kosten en een goede spreiding van risico's door schaalgrootte en inkoopkracht.

Kostenreducering

Met behulp van het slimme ICT-systeem waarmee de pensioenregeling van Cappital wordt uitgevoerd, worden de maandelijkse aan- en verkooptransacties gebundeld. Zo brengen we één geldstroom naar de vermogensbeheerder op gang, in plaats van een groot aantal individuele transacties. Op deze wijze reduceert Cappital het aantal transacties aanmerkelijk en daarmee de aan- en verkoopkosten.

Extra rendement

De institutionele beleggingsfondsen van TKP Investments hebben de status 'fiscaal transparant'. Dit is de meest gunstige fiscale status voor beleggingsfondsen.

Team Cappital

Cappital heeft een team met vakbekwame, klantgerichte en proactieve medewerkers. Daarnaast vinden wij het prettig om samen te werken met partners die onze visie op DC-regelingen onderschrijven. Samen beschikken we over veel kennis. Dat helpt ons om mee te denken en maatwerk te leveren. We maken slim gebruik van schaalvoordelen en werken daardoor efficiënt.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van het laatste pensioennieuws? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!